Hvorfor er Georg Jensen smykker så populære?

diamanter

Det kan måske godt undre nogen, at netop Georg Jensen smykker er blevet så populære, både i Danmark og i andre lande, men det er slet ikke tilfældigt. Der er mange gode grunde til at mange kvinder vælger at købe de eksklusive Georg Jensen smykker – de er måske også noget for dig?

Årtier af eksklusive designersmykker

Georg Jensen har bestået tidens test. De har bevist, at deres smykker er tidløse smykker, der kan videregives fra generation til generation, uden at gå af mode. Det er derfor det kan lade sig gøre for Georg Jensen at lancere en smykkekollektion som Archive, der indeholder nogle af deres tidligere smykkedesigns, herunder smykker fra 1950’erne, 60’erne og 70’erne. Georg Jensen har derfor virkelig knækket koden til at designe tidløst smykkedesign, der altid vil være moderne. 

I flere årtier, og faktisk i mere end 100 år har Georg Jensen designet eksklusive smykker og andre ting af ædelmetaller. De er derfor eksperter i at udvikle smukke ting i ædelmetaller. Dette internationalt anerkendte smykkebrand blev stiftet tilbage i 1904, og siden er deres smykker blevet kendt overalt i verden. 

Georg Jensen smykker er eksklusiv kvalitet

Georg Jensen smykker er de perfekte smykker til dig, der er på udkig efter nogle af de mest eksklusive, elegante og tidløse smykker på markedet. Man skal lede længe for at finde smykker af finere kvalitet. Alle Georg Jensens guldsmykker er nemlig lavet i 18 karat guld med op til 75% guld ift. andre blandingsmaterialer. Til sølvsmykkerne bliver der kun anvendt ædel metaller som sterlingsølv, rhodineret sølv og oxideret sølv. 

Georg Jensen smykker er et godt valg, hvis du gerne vil have smykker, der holder i mange år, eller hvis du gerne vil give smykker til en person, der betyder meget for dig. Det er også et godt valg, hvis du søger smykker, der kan gå i arv. Disse smykker vil nemlig ikke være pinlige at gå med i de kommende generationer. Hvis du søger et stort udvalg af Georg Jensen smykker, så tag et kig på Guldsmed Pades hjemmeside, hvor du finder alle de smukkeste smykker fra alle Georg Jensens kollektioner. 

0 votes