Sydafrika

Udforsk Sydafrika

Sydafrika er et land, rigt på et hav af oplevelser. Hvis du nogensinde har undret dig over hvad man kan opleve, vil vi vise dig hvilke muligheder der er. 

Den sydlige perle: Rejser til Sydafrika

Der er tonsvis af steder som venter på at blive opdaget. Når man står med så mange valgmuligheder, bliver det svært at vælge helt præcis hvad det skal være. Derfor vil vi give dig vores anbefalinger til de steder, som bør udforskes. Vil du gerne udforske storbyen?  

Cape Town er en mega lækker by der kan byde på alt hvad hjertet lyster. Byen er omringet af de flotteste strande, hvor havet skinner til det yderste – bjergene der omringer byen er et must, hvis du virkelig gerne vil have en flot udsigt og vil mærke naturen. 

Johannesburg er den største by med omkring 6,3 mio. indbyggere, som er fyldt med spændende aktiviteter og generelt en flot arkitektur. Når du har oplevet byen, spist på restauranter mm. er der mulighed for at komme tættere på naturen. Du kan tage på safari og endda tage til Kruger National Park og komme tættere på dyrene

Safari Sydafrika: Tag på dit livs eventyr

Skal du tage en pause fra strandene og storbyen? Hvorfor så ikke forkæle dig selv med en ny oplevelse, hvor du kan få brugt kroppen noget mere. Du kan nemlig opleve Sydafrikas utrolige skønhed og komme tættere på dyrelivet. Vi har en større liste over hvad du kan opleve ude på safarien, og hvilke steder vi kan anbefale at besøge, i Sydafrika.