Kenya

Planlæg din rejse til Kenya

Vil du gerne ude og rejse i år? Lyder store savanner med flotte bjerge og eksotiske dyr, spændende? Tager du til Kenya, kan du opleve storbyer som f.eks. Nairobi. Her er der plads til at nyde bylivet og naturen. Der er forskellige slags rejser til Kenya, og mange af dem bør opleves. Læs med her og se hvad Kenya kan byde på.

Nairobi

Nairobi er den største by i Kenya og dets hovedstad, hvor omkring 4,4 mio. mennesker bor i byen. Du kan nemlig se de gamle og flotte bygninger, samt de høje skyskraber. B.la. kan du nyde en kop kaffe, imens du går en tur gennem de grønne og livlige parker, som Nairobi kan byde på. 

Vil du se mere af den flotte by, kan du også leje en personlig chauffører, som kan vise dig rundt. Der er også mulighed for at møde andre besøgende i grupper. Så er der også mulighed for at møde andre mennesker – I kan endda nyde en god frokost eller hvad hjertet ellers begærer. 

Faktisk er det den eneste by i verden med sin egen Nationalpark, da den er utrolig tæt på byen. Det gøre det nemmere for dig, når du gerne vil lidt væk fra byen og tage ude på en safaritur.  

Praktisk information før afrejse

Når du skal planlægge en rejse til Kenya, er det vigtigt at du er godt forberedt. Når du skal besøge byerne er det fint, at forberede som du vil til en normal ferie. Når du har fået oplevet bylivet i Kenya, er det også muligt at tage ud på safari og mærke den kenyanske natur. Her er nogle få tips til, hvordan du kan sikre dig en god tur:

1: Tøj til safari

2: Safari udstyr

3: Almindeligt tøj

4: Solcreme

5: Førstehjælpskasse

6: Vandflaske

7: Insektspray

Dette er et bud på nogle af de mest essentielle ting, som du skal medbringe. Du kan læse mere her, hvis du gerne vil have en god pakkeliste.

Hvis du gerne vil have flere rejsetips, kan du se hvad der skal til for at være godt forberedt til Afrika.

Kenya: Oplev den skønne natur

Når du skal rejse til Kenya, handler det ikke nødvendigvis om byerne og maden. Naturen i Kenya har sit eget unikke præg. Et hav af mennesker besøger Kenya hvert år, pga. dens flotte savanner og alle de dyr, som følger med. Hvis du er interesseret i naturen, er safari i Kenya oplagt

Safari Kenya: Tag på eventyr i Nationalparkerne

Kenya har meget at byde på, med sine udvalg af safarier. Tager du på en storbyferie til Nairobi, Kenya, har du faktisk muligheden for at besøge Nairobi National Park, som kun er nogle få kilometer væk fra byen. Det er ret unikt, da det er så tæt på byen, modsat andre byer hvor du skal rejse længere.  

En af de bedste ting ved at besøge Nairobi National Park er, at du kan opleve en masse dyr, heraf the big five dyrene. 

Nu har du set lidt af, hvad Kenya rummer. Hvis du er lige så spændt som jeg er, så tøv ikke med at komme af sted!