Pakkeliste

Det er super vigtigt at planlægge på forhånd, så man kan få en vellykket safari tur. Har man været flittig med sin pakkeliste, kan det gøre en enorm forskel for din tur. Her får du nemlig en liste omkring hvad du bør overveje at pakke.

Beklædning

Når du er ude på savannen, er det vigtigt, at du har den rette beklædning. Derfor får du netop nogle forslag til, hvad du skal tage med.

Solen: Undgå skade fra strålerne

Din hud er vigtigt, da det både gælder dets helbred og udseende. Skal du undgå skade fra solen, bør du have solcreme med dig. Generelt når du skal beskytte dig mod solen. er det også vigtigt, at du har hatte, solbriller, lette langærmede trøjer og bukser.

Tøj i større lag

Man kan godt tænke, at Afrika bare er et brandvarmt kontinent, men faktisk kan det blive virkeligt køligt om morgenen og aften- Derfor synes vi, du børe tage noget ekstra lag med for en sikkerheds skyld.

Safari tøj

Vi har lavet en oversigt omkring hvor safari tøj er nødvendigt. Ja, det er selvfølgelig tøj, men de har faktisk deres egne unikke fordele, som er specielt designet til, når man skal begå sig ude på en safari. 

Udstyr og tilbehør

Når du skal ude på din tur, anbefaler vi at du har det rette udstyr og tilbehør. Her viser vi dig hvad du netop skal bruge, i forhold til det praktiske.

Kamera og kikkerter

Dyrelivet er en stor del af en safari tur. Derfor skal du medbringe et kamera, som er i en god kvalitet (Hvis det er muligt at skaffe), hvor du kan få gode minder ved, at have billeder i høj kvalitet. 

Rejseadapter og oplader

Det er godt hvis du kan have en rejseadapter, da opladerstikkene er anderledes end herhjemme i Danmark. Der kan du netop oplade dine enheder som mobil, powerbank mm.

Medicinal artikler

Altid have det nødvendig medicinale udstyr på dig, som førstehjælpskasser, myggecreme og evt. noget personlig medicin, da dit helbred er førsteprioritet. 

Rejsedokumenter og kopier

Husk at gem en kopi af dit pas, visum og andre dokumenter- De skal opbevares et andet sted, væk fra de originale, da det skaber en større risiko for tab. 

Safari udstyr: Ekstra goder

At tage udstyr med på en safari, kan hjælpe dig hele vejen. Her får du nogle forslag til noget andet udstyr, som også er vigtigt, at medbringe.

Rygsæk

En god rygsæk vil hjælpe dig hele vejen, da den indeholder alt dit grej, som skal hjælpe ude på safarien, inkl. forsyninger på de lange ture og udflugter. 

Lommelygte og batterier

Siden du er ude i naturen, kan der blive ultra mørkt. Derfor anbefaler vi at du skaffer en lommelygte, der kan lyse kraftigt, samt skal du have batterier, hvis der sker noget. De kan bruges når du skal begå dig i mørket. Skulle der være strømafbrydelser af forskellige årsager, vil dette være din bedste ven. 

Her har du fået en omfattende pakkeliste. Nu du kan have ro i sindet og nu er du blevet udrustet til din safari tur. Du kan selvfølgelig tilpasse til dine egne behov.