Tanzania

Tanzania: Natur og dyreliv

Kom med på en ny rejse. Tanzania skal opleves, særligt når de er kendt for sin adskillige nationalparker, rigt på en udsøgt natur. Skal du planlægge din næste rejse til Tanzania? Så læs med her og se hvad du bl.a. kan forvente at opleve. 

Kilimanjaro: Være på toppen af Afrika

Tanzania er nemlig en juvel og den flotte natur byder på enormt meget. Kilimanjaro er det højeste punkt i Afrika, hvor bjerget er hele 5.895 meter højt. Vil det ikke være en fed historie og fortælle til sine kollegaer ved den næste julefrokost, at man har besteget Kilimanjaro?

Tag dit gear med, hiv fat i dine venner og udfordre dig selv. Når du er på toppen, har du en hel udsigt til det fine Afrika, og det er endnu bedre, når du har arbejdet så hårdt for, at få den udsigt. 

Safari Tanzania: Oplev den vilde natur

Serengeti park byder på det absolut vildeste dyreliv og det må du bare opleve. Tanzania huserer også flere nationalparker – du kommer i hvert fald ikke til, at løbe tør for valgmuligheder. Vi anbefaler selv, at du besøger Serengeti park som det første valg og lad dine øjne åbne op for en ny verden.