Luksus safari

En luksus safari kan byde på meget. Du får en yderst ekstraordinær mulighed for at opleve dyrelivet med en fantastisk natur, hvor komfort og stil imødekommer hinanden.

Eksklusiv lejre

Med en luksus safari får du privilegiet til at bo i fantastiske lodges, teltlejre og private villaer afhængig af valget. Stederne tilbyder nemlig luksuriøse faciliteter ude i naturen, hvoraf du kan slappe af og nyde det hele. Komfort og elegance spiller en stor rolle, som bare gøre det endnu mere spændende.

Personlig service

Når du tager på en luksus safari, er der faktisk en bonus som du kan få med. Luksus safari ture inkluderer tit en personlig service, som nærmest er til perfektion.

De imødekommer dine behov og ønsker. Desuden får du meget erfarne guider og kokke, som sørger for at din tur netop bliver nem og mindeværdig. Det gælder eksklusive og smagsfulde retter og planlagte udflugter – du skal ikke løfte en finger. 

Med en luksus safari, bliver du fremvist til et eventyr med en raffineret stil. Det gør din safari tur en del mere ekstra og det skal absolut prøves!