Rejsedestinationer til Afrika

Kan du godt lide at rejse og vil du gerne opleve en helt ny verden? Så har Afrika et hav af muligheder. Læs med her og se hvilke muligheder der er. 

Prøv lige at overveje det i et øjeblik. Afrika er det næststørste kontinent i hele verden. Vil det ikke være et spild, hvis ikke man har oplevet det bare mindst en gang i livet? Afrika er en juvel fyldt med hemmeligheder og eventyrlige fornøjelser. 

Der er utallige fede, spændende og mystiske oplevelser som Afrika kan byde på. Om du vil surfe i Sydafrika, tage på safari i Kenya – eller måske noget tredje. Her får du altså en hel palette med de mest spændende oplevelser, som Afrika kan byde på. Det er absolut et skattekammer, som venter på at du finder det!

Afrika: Et kontinent der er rigt på eventyr

Giv dig selv 10 sekunder og forestil dig noget helt utroligt. Du kigger ud mod horisonten, nemlig den helt surrealistiske savanne, hvor solen stråler direkte på dig. 

Fuglene kvidre, elefanter går frit og løvernes brøl er så intense, at det bare får din krop til at vibrere. 

Du har sikkert stået ansigt til ansigt med dyr som katte og hunde, men her får du altså en mulighed for at se de helt eksotiske dyr. Vil du gerne mærke hvordan den afrikanske natur føles eller udforske de skjulte historier? 

Afrika har meget at byde på, derfor får du et lille smugkig på nogle af de eventyrlige steder, som du netop kan opleve. 

Oplev det smukke og naturrige Afrika

Vi byder dig velkommen til det smukke og naturrige Afrika. Naturen er i sin helt egen

specielle klasse. Du kommer til at træde ind i en verden, hvor du føler, at du er med i en film. Himlen er altid blå og landskabets forskellige farver er så fantastiske.

Du står lige pludselig på en af de smukke bjerge, med en udsigt over de flotte savanner hvor dyrene løber frit, imens solen skinner konstant. Det er nogle af de goder, hvor beundring og oplevelser definerer Afrika. 

Afrika er også kendt for sin Safari. Du kommer på en helt anden slags rejse, der vil få den normale strandferie til at se bleg ud.

Skal du opleve højene, bjergene og de flotte udsigter til vandet? Eller vil du måske se Afrikas smukke dyr ude i naturen?  Sydafrika og Kenya er rige på oplevelser. Når først du får en lille smagsprøve, vil du ikke tro at man kan få mere. Det her er kun begyndelsen på din rejse.

Kenya: Mød the big five

Det varme og eksotiske Kenya rummer adskillige oplevelser, som er en helt anderledes oplevelse. Vil du gerne se vilde dyr? Så skal du i høj grad udforske den vibrante Kenyanske savanne. 

“The Big Five”, har sit navn fordi, at det krævede enormt meget mod, at skulle konfrontere disse dyr i gamle dage. Det er Elefant, bøffel, løve, næsehorn og leopard. Ja, det er rigtigt – du har præcis muligheden for, at se dem direkte i klods hold, i virkeligheden. Mange har set afrikanske dyr på tv eller i dokumentarer, men at man kan få den rigtige oplevelse er altså noget af det vildeste man kan gøre. Du kan læse mere om 

Grib fat i din ven og hop op i jeepen. Mærk den friske luft fra savannen.. Hvis nogle af dyrene kommer tæt på, bør du nok passe på nallerne. 

Den sydlige perle: Opdag Sydafrika og dens hemmeligheder

Sydafrika er ligesom en æske chokolade – du får alle de smage hjertet begærer, og de er alle sammen delikate. Du kan lige netop nyde et land med en utrolig lækker natur. Du kommer altså til at se den sydlige perle. Her bliver du introduceret til en verden fyldt med eventyr og minder for livet.

Er du klar til at tage dine venner i hånden og springe ud i det? Så skal du prøve at opleve en safaritur i Sydafrika. Du kommer til at dele naturen sammen med de  friske løver og mægtige høje giraffer.   

Vil du slappe af på stranden? Sydafrika har en af de smukkeste strande i verden. Når du går langs Camps Bay Beach, vil den friske brise og ultra flotte blå vand rengøre dit sind. 

Hvis du vil ud på et nyt eventyr og skabe dig nogle minder for livet, er Sydafrika det helt rigtige sted. Om det er en oplevelse på safari, surfing på stranden eller vinsmagning, så får du altså alle de fede oplevelser kogt sammen i et. Du ikke snyde dig selv for en oplevelse ved Kruger National Park – her kan du se dyr, der får dig til at føle, som om du er i Noahs ark.

Pak kufferten: Planlæg din drømmerejse til Afrika

Nu har du fået et lille kig på nogle af de utrolige steder, som bare venter på dig! 

Hvis du ikke kan vente med at tage på dit livs bedste eventyr, så synes jeg at du skal pakke kufferten nu og tage afsted.