Safarityper

Safari rejser kan forekomme i forskellige former og størrelser, ud fra forskellige interesser. Undrer du dig over hvilken type du skal vælge? Her fortæller vi lidt omkring, hvad du kan forvente. 

Vildt dyreliv safari

Er du vild med dyr og gerne vil se noget helt anderledes, i forhold til de kendte dyr som køer, hunde mm.? Oplev den vilde side af naturen på en vildt dyreliv safari.

Ved denne type af safari, skal du ude til fjerne områder, hvor du nemlig kan se de vilde afrikanske dyr i deres naturlige omgivelser.

Det er alt fra spændende løvejagter til elefanternes vandreture gennem savannen. Det er altså en dybdegående oplevelse, hvor du virkelig kommer til at mærke naturen på tæt hold.

Kulturel safari

En kulturel safari? Hvad er det egentlig? En kulturel safari er en speciel rejse, hvor du kan komme ind i hjertet af det lokale samfund, hvor du kan se hvilke traditioner de har.

Du kan udforske de forskellige kulturer, smage deres mad og lærer om deres historie. Her skaber du også en forbindelse med de mennesker, der kalder din destination for hjem.

Selve oplevelsen er mere lærerig og tankevækkende, som vil få dig til at få en dybere forståelse for verden og hvad den indebærer.