Safari udstyr

På din safari tur kan du ikke bare møde op tomhændet. Det er en god ide, at tage det rette udstyr med for din egen sikkerheds skyld. Det gør i hvert fald turen mere enkel og mindre besværlig. Her får du nogle forslag til hvad du netop kan tage med, så du er godt forberedt.

Safari støvler

Undrer du dig over hvilket fodtøj du skal have på, når du skal ud på safarien? Så bør du vælge safari støvler.

Vælg det rette fodtøj

Vi har alle sko på, til forskellige aktiviteter. Måske er det nogle fine sko til kontoret eller sneakers for den sags skyld. Det er løbesko til løbeturen ude i skoven eller byen.

Skal du på safari, er det vigtigt, at du planlægger dit valg af fodtøj, ligesom du planlægger det til et specielt formål i hverdagen.

Med safari støvler får du komfort, da du kan ende med, at skulle gå utroligt langt ude i et ujævn terræn. Derfor anbefaler vi at du tager dig god tid, og investere i nogle solide og pålidelige støvler.

Safari hat

En safari hat er en hat. Det er ikke bare en almindelig hat – den har også nogle funktionelle fordele, som du vil få gavn af på din tur.

Beskyt dig mod solen

Hvis man får for meget sol, kan det ende med, at solen skader din hud mod solskoldning og påvirker pigmenteringen. Udover en god solcreme, er det oplagt at tage en hat med, som kan beskytte dig. Derfor er en safari hat det rette valg. Du er udenfor hele tiden, i flere timer på den afrikanske safari – Derfor kan du beskytte dig samtidig med, at du er stilet.