Find de rigtige kosttilskud til dig og din træning

Hvis du er en person der træner meget, så har du nok hørt en masse om kosttilskud, hvad de gør og hvordan de virker. Hvis du er ny i træningsverden, så kommer du nok til at høre en masse omkring træning og hvad man burde gøre eller hvad man burde spise. Det eneste du skal have i tankerne er, at din krop sagtens kan vokse uden nogen former for kosttilskud, men mange mener bare at netop kosttilskud gør, at din krop vil få nogle flere vitaminer samt andre stoffer som vil booste dine fremskridt. 

Kreatin pulver er vejen frem

I træningsverden findes der som sagt uhyre mange kosttilskud, hvor en af de mest omtalte er kreatin pulver. Kreatin pulver er et stof, sjovt nok i pulver form, som skal mixes rundt i noget væske hvor man herefter kan drikke kreatin pulveret. Kreatin pulver kaldes rigtig kreatin monohydrat og bliver taget i en kreatin kur. Her får du lavet en kreatin guide som vil fortælle dig hvor meget du skal have igennem en hel dag, samt hvor længe du må tage kreatin pulveret. En af ulemperne ved at indtage kreatin pulver er nemlig, at din egen krop selv producere stoffet i musklerne. Det lyder jo meget godt ikke sandt? Men det er det nok ikke helt. Din krop vil producere kreatin indtil at den finder ud af, at den rent faktisk ikke behøver det, fordi at det bliver indtaget. I værste tilfælde kan det ende med at den stopper helt med at producere kreatin. Hvis det er at man starter på kosttilskud, så er det derfor ret vigtigt at man læser en ordentlig kreatin guide hvor man finder ud af den korrekte kreatin dosering til lige netop din kreatin cyklus. Nu er det godt nok det værste scenarie som er blevet beskrevet, men det er muligt og derfor skal man være opmærksom på, at der skal holdes en kreatin pause.

Bivirkninger med kreatin pulver

Der er blevet foretaget mange undersøgelser omkring kreatin pulver, men man har ikke rigtig fundet ud af hvilke bivirkninger som det rent faktisk har. Derfor er der mange som ikke rigtig anser kreatin pulver som værende noget farligt. 

0 votes