Inspiration til hyggelig indretning

Plakater

Trænger hjemmet til en ny indretning? Er den gamle indretning ved at blive lidt grå og kedelig? Så kan det være, at du trænger til lidt inspiration til, hvordan du kan pifte indretningen lidt op igen. 

Her får du nogle forslag til, hvordan dit hjem kan blive rigtig hyggeligt igen. 

Hæng ting på væggene

Bare, hvide vægge kan godt se lidt kedeligt ud. Sørg derfor for, at hæng noget på væggene. Det er også med til at skabe mere personlighed i rummet. Du kan eventuelt indrette med plakater. Plakater er en nem men flot løsning. Plakater findes i alle mulige farver og med forskellige motiver, så man kan skabe sit helt eget præg i hjemmet med flotte plakater. Kør eventuelt et farvetema eller motivtema, så der er samspil i indretningen. 

De fleste plakater plejer heller ikke at koste særlig meget, så det er noget de fleste har råd til, og kan gøre en stor forskel fra kedelige vægge til spændende vægge. 

Sørg for at soveværelset er indbydende

Soveværelset er et af de vigtigste rum i vores hjem, selvom man måske ikke lige tænker det, da det jo som regel ikke er der, man opholder sig om dagen, og det er heller ikke her man inviterer gæsterne ind, når de kommer over til middag. Men det er faktisk vigtigere, end man lige tror, at soveværelset er indbydende og er et rum, hvor man har lyst til at bruge tid. Det er nemlig her, man får sin nattesøvn, og den er super vigtig, for at man kan fungere optimalt i løbet af dagen. 

Soveværelset må gerne være en lille ’hygge-hule’, og behøver ikke at være alt for lyst. 

Udskift loftslampen

Skift eventuelt derfor den gamle standard loftslampe ud med en lampe der giver noget mere afdæmpet lys. Man kan få skærme, hvor man kan skrue op og ned for lysstyrken, så når du ligger dig i seng om aftenen, kan det være rart med noget afdæmpet lys.

Lyskæder er også utrolig hyggelige og bringer noget charme ind i rummet. De er ideelle, hvis man vil ligge og se en film inden sengetid. 

0 votes