Mangler du sorteringskasser?

Jeg har altid været et ordensmenneske. Det betyder samtidig, at jeg ikke kan snuppe det mindste rod og uorden. Jeg kan derfor hurtig blive lidt gnaven, hvis jeg er sammen med nogle venner eller bekendte, som ikke rydder op efter sig selv. Hvis de føler sig en smule stødt af mine mindre vredesudbrud, så forklarer jeg stille og roligt, at de ikke skal tage det personligt, men at jeg blot går meget op i orden. Nogle vil måske betegne det som værende OCD, men min praktiserende læge mener, at jeg blot er et ordensmenneske.

Min kæreste er heldigvis også selv et ordensmenneske, og derfor blev hun også rigtig glad, da jeg havde købt nogle sorteringskasser til hende her den anden dag. Sorteringskasserne har jeg købt hos Ultraplast, og jeg tror, hun bl.a. vil bruge dem til at opbevare forskelligt make-up.

Sorteringskasser kan bruges til mange ting

Sorteringskasserne fra Ultraplast er yderst funktionelle. De sorteringskasser, som jeg har købt til min kæreste, er sorteringskasser- og æsker fra Hofstätter & Ebbesen. Disse sorteringskasser er yderst smarte, da de bl.a. er stabelbare, ligesom at rummene kan inddeles alt efter, hvordan man vil have dem. Således kan hun nemt inddele makeuppen i forskellige kategorier. Eksempelvis kan alt øjenskyggen være placeret i én kasse, mens at eyelinere og læbestifter kan være placeret i en anden kasse.

Jeg har også købt nogle sorteringskasser til mig selv. Dem vil jeg eksempelvis bruge til at opbevare en masse af mine souvenirs fra alle de mange rejser, som jeg har været på. Jeg har nemlig ikke plads til, at alle mine souvenirs kan stå fremme på hylder. Derudover er de ikke alle lige præsentable, så det er faktisk en meget god idé at gemme dem lidt væk.

Sorteringskasser giver vores lejlighed systematik

Efter at vi nu har inddelt souvenirs og makeup i kasserne, er vores lejlighed blevet meget mere indbydende. Når vi får gæster på besøg, så bemærker de alle, at vores lejlighed ikke flyder rundt med makeup på badeværelset og soveværelset, og derudover er diverse nignag gemt af vejen. Det er faktisk utroligt, hvor meget sådan nogle opbevaringskasser kan gøre for at få orden i hjemmet.

Jeg er utrolig glad og taknemmelig for, at vi fandt frem til Ultraplast og de mange sorteringskasser, som de har at tilbyde. Som 2 ordensmennesker er det helt perfekt med denne løsning.  

0 votes