Nyati Safari   

Hej med jer, kære følgere!

I dette indlæg vil eg fortælle lidt om, hvilke muligheder du har, når det kommer til safari rejser. Der findes mange bureauer som tilbyder rejser som disse, og et af dem hedder Nyati Safari. Nyati Safari tilbyder samlede rejse løsninger til flere forskellige destinationer som alle er meget eksotiske. Her har du et stort udvalg af muligheder, og kan selv sammensætte din rejse som du ønsker det. Hvis du ikke lige kan finde den kombination som du ønsker på deres hjemmeside, kan du altid kontakte Nyati Safaris personale og få et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Rejs til Sydafrika

Som et eksempel kan du tage med Nyati Safari til Sydafrika og opleve den ekstraordinære natur, kultur og ikke mindst dyrelivet. Her kan du bo på deres lodge som er et super eksklusivt ressort som ligger i åben forbindelse med den meget berømte Kruger National Park. Her vil du komme til at bo i luksus på første række til Plifants River i enten River Bungalows, Olifant villa Suite eller i den private Cheetah Camp med plads til hele familien.

en cheetah

Safari til fods

På din rejse til Sydafrika med Nyati Safari vil du opleve en meget autentisk luksus safari i deres eget 10.000 ha vildtreservat. Nyatio safari Lodge er super eksklusive omgivelser både indenfor og udenfor, og her mangler absolut ingen ting, og er autentisk og luksuriøst på samme tid. På din rejse vil du blandt andet kunne opleve de mest fantastiske safari ture som jeg har skrevet om i en af de andre indlæg, og her er mulighed for forskellige variationer. Vælg for eksempel er 3-dages safari til fods i Nyati Safaris eget Big-5 vildtreservat på ca. 10.000 ha som er en del af Kruger nationalpark. Denne tur vil være guidet af meget dygtige og professionelle guider som ved så godt som alt om dyrelivet og naturen i Sydafrika, så du kan være 100% tryg og være sikker på den bedste oplevelse.

Safari i åben safaribil

Et oplevelse du også sent vil glemme, er safarituren i åbne safaribiler. Her kan du komme helt tæt på mange af de vilde dyr og få taget en masse gode billeder, hvis det er noget der interesserer dig. Stemningen på sådan en tur er helt fantastisk og kan ikke sammenlignes med noget andet – det er en meget unik oplevelse. At få lov at se de vilde dyr i deres rette element, hvor de opfører sig autentisk er bare noget andet, end at se på den i for eksempel zoologisk have. I de åbne safaribiler kan du føle dig helt tryg, og behøver ikke bekymre dig om farlige situationer. De dygtige guider har stor erfaring og er uddannet til præcis dette formål, og har prøvet utrolig meget.

safari elefant

Safari og afslapning

På din rejse med Nyati Safari vil du også kunne planlægge, så du har masser af tid til, at slappe af og nyde solen og bare i det hele taget det dejlige vejr. Der er selvfølgelig pools til rådighed, hvor du også finder komfortable liggestole og mulighed for at få serveret lækre og kølige drinks samt lækker mad.

Jeg håber, at dette indlæg har inspireret dig lidt, og at du vil tjekke Nyati Safaris hjemmeside ud!

Over and out, Stefan

2 votes