Osteopati – en anden behandlingsform for dine smerter

mand får osteopati behandling

Hvis du døjer med smerte og symptomer i hverdagen, men du har prøvet de fleste behandlingsformer uden at føle en mærkbar effekt, kan du overveje at prøve osteopati. Det er en behandlingsform, der bruger manuelle teknikker i genskabelsen af din krops korrekte funktioner. Selve videnskaben bag osteopati er baseret på andre og kendte videnskabelige fag. Der er nemlig tale om fag som for eksempel anatomi, neurologi, fysiologi, sygdomslære, biomekanik og embryologi.

Hvordan virker osteopati?

Osteopati er en anderledes behandlingsform. En osteopat betragter kroppen som en helhed og behandler dermed også din krop efter det princip. Det vil sige, at du kan opleve, at osteopaten starter behandlingen et andet sted på kroppen, end hvor du oplever dine symptomer. Det gør osteopaten ud fra det princip, at alle kroppens funktioner og strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinanden. Den osteopatiske behandlingsform går derfor ud på at optimere alle kroppens funktioner for at lindre og behandle dine symptomer. Hvis du ønsker at  prøve kræfter med osteopati, kan du opsøge Månsson Osteopati Frederiksberg i Danmark.

Selve behandlingen ved Frederiksberg osteopati vil efter en samtale mellem dig og osteopaten og en grundig undersøgelse af hele din krop for at finde årsagen til dine symptomer bestå af manuelle teknikker. De omfatter blandt andet:

  • Ledmanipulation
  • Ledmobilisering
  • Stræk/udspænding
  • Kranielle teknikker
  • Mobiliserende teknikker omkring bindevævet af organer

Med osteopati på Frederiksberg får du behandlet både dine symptomer, men også selve årsagen bag drem. Det er som bekendt normalt, at årsagen ikke altid er der, hvor symptomerne er.

Andre supplerede behandlingsformer

Osteopati er en anden form for behandling af dine symptomer og årsagen bag dem. Det er en form for manuel medicin, idet osteopaten bruger manuelle teknikker til at hjælpe din krop. Ud over at benytte sig af forskellige teknikker til manipulation og mobilisering af din krops led, muskler og bindevæv kan du også have behov for at modtage supplerende behandlingsformer. De kan blandt andet være:

  • Livsstilsændring
  • Øvelsesterapi
  • Stresshåndtering

På den måde fokuserer osteopati ikke kun på kroppen, men også på det rundt om kroppen.

0 votes