Sådan finder du det rigtige jakkesæt

Det kan være svært at finde det perfekte jakkesæt til mænd. Hvis det lykkedes for dig at finde det perfekte jakkesæt, vil du komme til at fremstå meget skarp og elegant. Du kan enten finde et flot jakkesæt blandt standardmodellerne, eller du kan vælge at få et skræddersyet jakkesæt. Hvis du ikke sørger for, at jakkesættet passer perfekt til dig, så vil du komme til at se sjusket og uforberedt ud, og det er nok ikke det udtryk, som du ønsker at vise.

4 gode råd til længderne og pasform

Det kan være svært at finde rundt i de mange modeller og detaljer. Derfor får du her en guide til, hvordan du finder det helt perfekte jakkesæt København:

  • Det er vigtigt, at jakken passer dig over skuldrene. Jakken skal nemlig hvile på dine skuldre, så det er vigtigt, at den lægger fladt og flot på dem. Her kan du sørge for, at der hvor din arm og skulder mødes, skal syningen mellem skulder og ærme på jakken være.
  • Det er vigtigt, at du finder den rigtige længde på jakken. Den må nemlig hverken være for kort eller for lang, så du kommer til at sætte dig på den. Det er naturligvis forskelligt, hvor lang man ønsker jakken skal være, men en god tommelfingerregel er, at når du står op og har hænderne ned langs siden, så skal kanten af jakken gå fra midten af fladen på din hånd.
  • Ligesom længden på jakken er det også vigtigt, at du finder den rette længde til ærmerne. Her bør du tænke over, at når du står op med håndfladerne ned ad siden, så skal jakkeærmet gå et par centimeter længere end kanten på skjorteærmet.
  • Når det kommer til bukserne, er det udelukkende et spørgsmål om individuel stil og smag. Man siger dog, at bukserne bør være så lange, at de lige rammer dine sko. Du kan også vælge at lade bukserne stumpe.

Få skræddersyet dit jakkesæt

Det kan være svært at finde en model, hvor alle ovenstående længder og pasforme er opfyldt. Derfor kan det være en fordel at få skræddersyet et jakkesæt. Få skræddersyet dit jakkesæt hos Mod CPH.

0 votes