Udforsk den skandinaviske designdrøm

Der kan ikke længere herske tvivl om, at de mange skandinaviske, stilrene design har vundet stor popularitet i udlandet i de seneste år. Og det er der en helt bestemt grund til. Det minimalistiske, nordiske design byder på en helt unik elegance, der får ethvert hjem til at se stilfuldt og eksklusivt ud. Du har måske allerede selv nogle udvalgte design, som du i særlig grad er glad for og ofte kigger efter, når du er ude at finde inspiration til boligindretning. Hos mobelnord finder du alt, hvad hjertet begærer inden for nordisk design, og på deres hjemmeside mobelnord.dk finder du både møbler og boligtilbehør inden for mange kendte skandinaviske mærker.

Dit hjem afsejler din personlighed

Selvom det kan lyde en tand kliché, er der altså nogen om snakken. Dit hjem er dit liv, din hverdag og din person samlet på ét sted. Derfor er det vigtigt, at du indretter det på en måde, hvor du føler dig godt tilpas, og hvor din personlighed får lov at skinne igennem dit interiør:

  • Minimalistisk stil – den simple stil har mange fordele, idet den både er tidløs og nem at sammensætte med mange blandede design.
  • Klassisk stil – du kan vælge at kaste dig over en mere klassisk stil, der bærer præg af 60’erne og 70’erne. Meget nordisk design nyfortolker nogle af de klassiske møbler, så på den måde kan du få et hybridmøbel. Meget af den boligindretning, der kendetegnede det 20. århundrede, vender i disse dage igen tilbage – fx de farvede loftslamper eller teaktræ som materiale til borde og skabe.
  • Kombineret stil – du kan med fordel kombinere forskellige design og give dit hjem et mere originalt og dynamisk udtryk.

Minimalisme behøver ikke at være kedeligt

Mange har en forudindtaget holdning om, at en minimalistisk boligindretning både er kynisk, personlighedsløs og kedelig. Det er dog det rene nonsens. En minimalistisk indretning giver dig en unik mulighed for at kombinere mange forskellige former, farver og materialer, så du kan give dit hjem et nyt liv. Den simple stil gør det til en leg for dig at eksperimentere med forskellige sammensætninger.

0 votes