3 hyggelige weekend familieaktiviteter i Ringsted

Mangler du idéer til hvad du kan lave med dine børn i weekenden? For mange af os er weekenden utrolig vigtigt, fordi det er i weekenden, at vi har tid til at være sammen og lave aktiviteter sammen. Weekend aktiviteter kan hjælpe os med at lære hinanden at kende og skabe nogle rigtige gode minder. Det kan dog være svært at vælge, hvad man skal lave sammen. Her er 3 hyggelige idéer, som din familie kan hygge med i weekenden i Ringsted. 

Filmaften med take away

Det fleste af os elsker at se film sammen og derfor er filmaften altid et hit. Køb bland-selv slik og bestil take away Ringsted, for eksempel fra den italienske restaurant La Rustica. Så er der ikke en person, der skal stå i køkkenet og lave mad, mens de andre hygger sig sammen. Hvis I vil se mange film, så kan I tage ture til at vælge en film. I kan også tage en pause i løbet af aftenen og spille et spil i stedet. 

Cykeltur med picnic 

Det er noget af de dejligste, at tage på cykeltur med familien, især om sommeren. Dette er en super god aktivitet, fordi det ikke behøves være virkelig varmt. Så har I bare mere energi til cykelturen. Sørg for at planlægge stop undervejs. I kan for eksempel medbringe mad, så I kan have en picnic. Der er mange forskellige søger rundt omkring Ringsted, der er utrolig smukke og værd et besøg. På cykelture er det vigtigt, at I tager højde for, at nogle måske er i bedre form end andre, så kør i et roligt tempo, så alle kan følge med. 

Shoppingtur

I Ringsted finder du Ringsted Outlet – her sælges alle de produkter, der er ude af sæson, som derfor ikke sælges i butikkernes almindelige forretninger. Du kan finde mange smarte ting og tøj til ingen penge. Dette kan også kombineres med spisning på en restaurant, som er i nærheden eller en gåtur. 

0 votes