Min ferie i Italien i byerne Toscana og Rom

Den kvikke læser har måske bemærket at jeg godt kan lide at skrive om rejser i min blog. Herunder vil jeg tage dig igennem mine to ferier i hhv. Rom og Toscana i Italien. To storbyferier der var vidt forskellige oplevelser for mig.   

Opholdet i Rom 

Har du nogensinde været på ferie i Italien? Jeg er så heldig at have været på to ferier i Italien indtil videre. Selv om begge ferier var i samme land, var ferierne vidt forskellige og gav anderledes oplevelser i bagagen. Italien er kendt for mange ting, eksempelvis pizza, de mange turistattraktioner og ikke mindst fodbold. Noget der går igen for alle byerne i Italien er alle de flotte katolske kirker og flotte parlamentariske bygninger.  Da jeg var i Rom, var det udelukkende for at opleve det smukke Vatikan og samtidig besøge Colosseum. Der var mange seværdigheder i Rom, men turen var meget præget af at det var højsæson for turister, det gjorde at der var tusindvis af mennesker over det hele. Opholdet i Rom var en storbyoplevelse der for det meste handlede om byen Rom. Vores hotel lå midt i byen og det gjorde at fokuset var på at udforske byen Rom.

I ferielejlighed i Toscana med min søsters familie

Turen i Toscana var helt anderledes, jeg var så heldig at blive inviteret med min søster i deres ferielejlighed i Toscana. Min søster og hendes mand har investeret i et ejerskab i 21-5 ejerforening, det gør at de har muligheden for at eje egen ferielejlighed i hhv. Mallorca, New York, Sydfrankrig, Chamonix eller Toscana. Vi valgte at tage til Toscana for at se en anden del af Italien og opleve en anderledes kultur.
Min søster og hendes familie var mest interesserede i at bruge mange timer om dagen med nyde poolen og de gode faciliteter som ferielejligheden i Toscana havde at byde på. Da jeg er på ferier i udlandet, vil jeg gerne opleve så meget som muligt. Jeg er meget nysgerrig anlagt og kan godt lide at bruge flere timer dagligt på oplevelser i anderledes kulturer i verden.

Seværdighederne i Toscana beriger oplevelsen

Jeg medbringer altid mit kamera med på mine ferier og elsker at tage gode billeder og selfies. Blandt andet tog jeg disse billeder af domkirken “Cattedrale di Santa Maria del Fiore” og i Pisa tog jeg selfies af mig da jeg står foran det skæve tårn.

Ferielejligheden i Toscana gav mig muligheder for at se mig omkring i området

Mig og min søster havde vidt forskellige oplevelser af turen i Toscana, jeg fik oplevet og set mange seværdigheder og min søster og hendes familie fik slappet af i ferielejligheden i Toscana. Hvis man er til store ferieoplevelser og seværdigheder, kan jeg anbefale at man tager til en ferielejlighed i Toscana.

0 votes