En King Louie kjole fra Sydafrika

Hej med jer! I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om min mor. Hun har snart fødselsdag, og jeg kan desværre ikke få fri fra arbejde til at tage hjem. Jeg har planer om at tage hjem til Danmark til sommer, men lige nu føles det, som om der er frygtelig lang tid til. Hun blev også ret skuffet, da jeg ringede til hende for at fortælle hende, at jeg først kommer hjem til sommer. Jeg har også været alt for dårlig til at besøge dem, mens jeg har boet hernede. Jeg har derfor bestilt en King Louie kjole på nettet, som jeg får sendt til mine forældres adresse. Det ved jeg nemlig, at hun bestemt ikke regner med.

Min mor og King Louie kjoler

Jeg er måske lidt sentimental for tiden. Det indrømmer jeg gerne, men det bliver man altså også nemt, når man flytter så langt væk og ser sin familie så sjældent. Jeg har derfor rigtig dårlig samvittighed over at brænde min mor af på hendes fødselsdag. Derfor skal hun forkæles lidt ekstra, selvom jeg må gøre det hernede fra.

Min mor har gået i King Louie tøj, så længe jeg kan huske. Hun har altid en farverig King Louie kjole på eller en King Louie cardigan med striber. Jeg er ved altid, når hun har King Louie tøj på. Det ved jeg fordi, jeg gik rundt i hendes farverige King Louie strømper, da jeg var lille. Jeg er ret sikker på, at min mor troede, at jeg var til fyre dengang. Men jeg kunne se på hende, at hun elskede det. Jeg gik rundt i dem så ofte, at hun købte et par King Louie strømper kun til mig. Dem smed jeg så ud, da jeg startede i 7. klasse.

Ventetiden øger spændingen

Jeg har det lidt ambivalent med at købe ting på nettet og sende pakker til andre. Selvom der ikke går mere end et par dage, inden pakken ankommer, så føles det som uendeligt lang tid. For mig er ventetiden næsten ulidelig, og det bliver kun forstærket af, at det er en gave til en anden. Jeg glæder mig utroligt meget til at få en SMS eller et opkald fra min mor, når hun har modtaget sin King Louie kjole. Lige nu går jeg bare og forestiller mig, hvordan hun vil reagere, når hun modtager en pakke, hun ikke selv har bestilt.

Selvfølgelig ville jeg ønske, at jeg kunne være der til at se min mors ansigtsudtryk, når hun modtager pakken. Der er nu alligevel noget særligt ved, at hun modtager den, uden at jeg er der. Måske er det bare fordi, jeg er sikker på, at hun tror, jeg er vokset fra hende. Jeg ved i hvert fald, at hun ikke regner med at få en fødselsdagsgave, nu hvor jeg har brændt hende af. Hun regner da i hvert fald slet ikke med at få en King Louie kjole. Og så er det endda en King Louie kjole fra Sydafrika.

Over and out, Stefan

king louie kjole til mor

 

0 votes