Alle vil på ungdomsrejse

Ungdomsrejser er populært, som aldrig før. Mængden af unge der rejser sydpå i juni og juli, for at feste, bliver større og større hvert år. Alle de unge danskere flygter fra den danske sommer, som år efter år skuffer. Sidste sommer var tæt på katastrofal herhjemme, hvilket er en af hovedårsagerne til, at vi ser rekordstore antal ferier, som allerede nu er bestilt. DUF-rejser er et rejsebureau, som udelukkende sælger ungdomsrejser. De fortæller det er de 3 samme rejsemål, som alle går efter. Sunny Beach, Golden Sands og Alanya er de byer, de unge gerne vil feste i.

Det kan variere meget, hvilke rejsemål der er populære, for de unge danskers ferier. Der har dog været en stige tendens, gennem de sidste 3-4 sæsoner, hvor de 3 ovennævnte rejsemål er de mest sælgende. Hvorfor DUF-rejser har valgt, at fokusere på disse. De har igen i år, sammensat et tætpakket program hele sommeren, fyldt med fede events for alle de festglade unge. Når du køber en ungdomsrejse igennem DUF-rejser, er det ikke bare en uges ferie, med fly og hotel. Du tilkøber forskellige festpakker, som giver dig adgang, til alle de events der er arrangeret. Det er velkendte events som pubcrawl, skumfest, partybåd osv. det er med til, at gøre ferien helt unik.

Ferie med all inclusive

Når de unge tager på ferie til Sunny Beach, Golden Sands og Alanya, tilkøber størstedelen all inclusive. I takt med der er flere og flere af de rejsende, som går specifikt efter hoteller med all inclusive, medfører det også der er flere hoteller der udbyder det. Går man 5 år tilbage, var det under halvdelen af ungdomshotellerne, hvor man kunne tilkøbe all inclusive. De unge holder som regel fest på hotellet i løbet af dagen, inden de rykker ud i bylivet om aftenen. Det er her de gør brug af deres fri bar.

Det er efterhånden blevet så billigt, at tilkøbe all inclusive, at det næsten ikke kan betale sig ikke, at gøre det. På nogle hoteller skal du kun drikke omkring 10 drinks, i løbet af en uge, før det allerede er tjent hjem. Men selvom der er rift om de hoteller der tilbyder det, er der som sagt så mange af dem, at der højst sandsynligt også er et, med plads til dig og dine venner, så i kan holde fest på hotellet.

En stor fest

De tre rejsemål, specielt Bulgarien, lever for perioden juni-august. Det er her DUF-rejser tjener deres penge. Resten af året går med, at planlægge events og oplærer nye guider, som er en stor del af ungdomsmiljøet dernede. De unge forventer en ferie, som er en stor fest, hvilket ligger noget pres på DUFs skuldre, fordi de SKAL levere 3 måneder med fest og farver. Det er præcis hvad de gør år efter år og det er derfor der er en stigende antal unge der foretrækker denne type rejse. Skulle du være interesseret i at bestille rejse for unge, så kan du med fordel, tjekke DUF-rejsers’ hjemmeside ud. De har et kæmpe udvalg af forskellige ungdomshoteller med all inclusive og hold øjne og øre åbne for eventuelle afbudsrejser.

0 votes