Yves Saint Laurent Black Opium er en parfume til kvinder

Jeg har gjort noget pinligt. Når jeg er i Afrika, lever jeg som regel lidt primitivt. Jeg går måske ikke helt lige så meget op i mit tøj og mit hår, og nogle gange må jeg da også indrømme, at jeg kan finde på at springe badet over. Det betyder ikke så meget hernede, men når jeg skal være guide, er det meget rart at føle sig soigneret. Det er det generelt meget rart, og jeg kan nogle gange glemme, hvordan det føles at være “lækker”. Jeg tog mig sammen, da jeg kom hjem til Danmark i sidste uge. Her bestilte jeg en Yves Saint Laurent parfume på nettet i den tro, at jeg ville få en Yves Saint Laurent parfume mænd. Der havde jeg så åbenbart mistet evnen til at læse.

Yves Saint Laurent Black Opium i glimmerflaske

Du læste rigtigt. Min Yves Saint Laurent Black Opium parfume kom i en glimmerflaske. Jeg besluttede mig egentlig for at købe en YVS parfume, fordi min søster fortalte mig, at det var et godt brand. Hun går dagligt med makeup fra det brand og har alt fra Yves Saint Laurent mascara til en Yves Saint Laurent læbestift. Jeg havde ikke lige tænkt over at gå ud og kigge i hendes toiletskab for at se hendes Yves Saint Laurent parfume. Hun har nemlig også Yves Saint Laurent Black Opium.

Jeg modtog min Yves Saint Laurent Black Opium parfume kun et par dage efter, jeg havde bestilt den. Jeg havde stadig ingen mistanke om, at der var noget galt. Det var først, da jeg åbnede æsken, at jeg rynkede panden. Det var da jeg så den skinnende sorte glimmerflaske med en lyserød cirkel i midten. Flasken var nærmest blændende at se på, og jeg var godt nok lidt skeptisk. Nu bor jeg jo i Sydafrika, så jeg vælger at bruge det som undskyldning for, at jeg åbenbart ikke fatter noget. Jeg tænkte nemlig, at det nok bare var moderne med feminine parfumeflasker, eftersom den var sort og hed Yves Saint Laurent Black Opium.

Da jeg prøvede parfumen, kunne jeg dog dufte med det samme, at det i hvert fald ikke var en Yves Saint Laurent parfume mænd. Nu er det tilladt at gøre grin med mig. Jeg følte mig i hvert fald rigtig dum, og min søster grinede også ad mig, da jeg fortalte hende om det.

Nu har jeg fået mig en Yves Saint Laurent parfume mænd

Heldigvis har jeg en sød søster, der kan tage mig i hånden og hjælpe mig, når jeg selv er blevet for afrikansk til at have forstand på mode. Hun hjalp mig med at bestille den rigtige Yves Saint Laurent parfume mænd hos Sephora. Den hedder L’homme Ultime, og flasken er lyseblå, klar og uden glimmer. Den kom med posten få dage efter, og den dufter ganske udmærket. Jeg tager den med tilbage til Sydafrika. Så låner jeg den ud til nogle af mine venner dernede. Min søster har lykkeligt overtaget min Black Opium parfume. Så der kom da lidt positivt ud af min bommert. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet.

 

 

0 votes