Sådan fik jeg min søster til en tandlæge Sorø

Jeg elsker min søster. Det er vigtigt at kunne se sådanne ting til hinanden, når man er i familie sammen. Særligt nu, hvor jeg er flyttet til Sydafrika, finder jeg det ekstra vigtigt, at jeg viser, hvor meget jeg holder af hende, når vi endelig er sammen. Endnu engang har jeg været et smut til Danmark for nyligt. Denne gang skyldtes det, at min søster lige er blevet færdig med sin bachelor, og det skulle fejres. Jeg endte dog med at tage til Danmark en hel uge før end planlagt, fordi min søster havde brug for mig. Jeg fandt så senere ud af, at hun mest af alt havde brug for en tandlæge Sorø.

23 år med tandlægeskræk

Min søster har haft tandlægeskræk hele livet. Jeg husker tydeligt, hvordan hun altid kom grædende hjem dagene op til en tur hos vores daværende tandlæge Sorø og dagene efter. Min lillesøster betyder alt for mig, og jeg er måske stadig lidt for beskyttende over for hende. Bare i dette indlæg kommer jeg til at fortælle om, hvordan jeg tog med hende til hendes tandlæge Sorø. Jeg havde dog en grund til det, og jeg synes selv, at jeg er en god storebror.

Det var en Skype samtale, der fik mig til at komme til Danmark tidligere en planlagt. Min søster skulle forsvare sin bachelor en lille uge efter, og hun var meget nervøs. Hun var så nervøs, at hun havde ondt i kæben, tindingerne og tænderne. Jeg tog hjem for at hjælpe hende med hendes opgave, men jeg endte så med at hjælpe hende mod den tandlægeskræk, hun har haft i 23 år. Eller måske er det mest af alt hendes tandlæge Sorø, der kan tage æren.

En tandlæge Sorø gav min søster et 12-tal

Okay, måske var det ikke helt sådan. Min søster er rigtig dygtig, og 12-tallet er selvfølgelig til hendes fortjeneste. Men havde jeg ikke taget hjem for at hjælpe hende mod hendes nervøsitet, havde hun aldrig besøgt sin tandlæge Sorø. Min søsters tandlægeskræk er nemlig så slem, at hun ikke forstår, når hun har huller i tænderne. Det bliver hun nødt til at få at vide fra en anden person, hvis hun skal forstå det.

Jeg vidste det lige med det samme, da jeg så hende. Hun spiste kun i den ene side af munden og havde hele tiden en hånd oppe ved kinden. Det var ikke let, men det lykkedes mig til sidst at få hende overtalt til at gå til sin tandlæge Sorø.

Det viste sig så, at hendes tandlæge Sorø er ekspert i tandlægeskræk. Selvom jeg tog med hende, behøvede jeg ikke at sidde i rummet med hende, fordi Martin Åside tog sig så godt af hende. Min søster fik boret sine huller uden problemer, og så blev hun ellers klar til sin eksamen.

Eksamensangst og tandlægeskræk er slet ikke det samme, men det var det i min søsters tilfælde. Fordi hendes tandlæge Sorø var så god til at håndtere tandlægeskræk, kom min søster igennem næsten helt smertefrit. Havde hun ikke besøgt sin tandlæge Sorø, havde hun nok heller ikke fået 12 i sin bachelor.

0 votes