Anonymous Copenhagen Milaya Sort Suede

Sådan lød juleønsket fra Mor i år. Eller, hvis jeg skal være helt nøjagtig, så lød det faktisk således: “Kære Stefan. Til jul ønsker jeg mig et par Anonymous Copenhagen sko i størrelse 43. De hedder Anonymous Copenhagen Milaya Sort Suede. Du kan købe dem på Romershoes.com. Ellers ønsker jeg mig bare kys og kram. Elsker dig. Knus Mor.”

Så jeg gjorde præcis, som min mor havde ønsket  i sin SMS-besked. Jeg gik ind på Romershoes.com og fandt et par Anonymous Copenhagen sko i størrelse 43 under navnet Anonymous Copenhagen Sort Suede. Og ja, jeg har også givet hende masser af kys og knus. Men det er der ingen grund til at dvæle så længe ved.

Hvad er Anonymous Copenhagen?

Det smukke ved dette spørgsmål er faktisk dets svar. Jeg behøver nemlig slet ikke at vide noget om Anonymous Copenhagen. Havde min mor bare skrevet: “Hej Stefan, jeg ønsker mig de sorte Anonymous Copenhagen sko med den flotte lynlås og den 5 cm høje kilehæl,” så havde jeg været nødsaget til at sætte mig ind i den forvirrende verden af damesko. Jeg er bestemt ikke ekspert på området i forvejen, så jeg ville højst sandsynligt bare søge efter Anonymous Copenhagen og så læse om samtlige af deres produkter. Dem er der altså mange af, kan jeg lige hilse at sige.

Så tak, Mor, fordi du gjorde min søgen let, hurtig og praktisk. Det tog mig ikke meget mere end 2 minutter, og så havde jeg allerede lagt de ønskede Anonymous sko i kurven. Det var også meget godt, at min mor havde tilføjet i SMS’en, at jeg kunne finde dem hos Romershoes. Min mor bruger nemlig en større skostørrelse end den gennemsnitlige kvinde, så det ville bestemt være udfordrende, hvis jeg også skulle på jagt efter den rigtige størrelse.

Jeg elsker specifikke ønskesedler

Når jeg en dag bliver rigtig voksen, hvis den dag ellers overhovedet skulle komme, så vil jeg have børn. Og dernæst vil jeg også have børnebørn, som forhåbentlig også skal kunne nå at give mig oldebørn. Og når jeg får børn og børnebørn, så vil jeg lære dem at lave specifikke ønskelister. Der findes nemlig to meget simple måder, hvorpå du kan hjælpe en hjælpeløs mand, når han skal finde julegaver til hele familien.

  1. Du kan give ham et ønske, der er lige til at Google. Hvis du er rigtig god, så sender du også lige et link.
  2. Du kan printe ham en liste over de butikker, han skal besøge, hvor ønskerne er listet op med varenumre og priser. Så er listen lige til at stikke i hånden på ekspedienten.

Jeg ville være tilfreds med begge løsninger, men det er ingen hemmelighed, at jeg ville foretrække den første. Jeg er nemlig en af de syndere, der foretrækker nethandel. Og derfor passede det mig perfekt, at jeg kunne købe disse Anonymous Copenhagen sko på en online webshop som Romershoes.

0 votes