Singlerejser, der kan ændre dit liv

Hvis du bare har fulgt en smule med på bloggen, så ved du, at jeg elsker at rejse. Jeg elsker ikke bare at rejse. Rejser er grunden til, at jeg har lyst til at være på denne jord. Det, at kunne rejse, er grunden til, at jeg har lyst til at stå op om morgenen. Og jeg har rejst rigtig meget. Jeg har rejst med andre, og jeg har rejst alene. Jeg har rejst alene sammen med andre, og jeg har mødt forskellige mennesker på mine rejser. Når jeg en dag bliver rigtig voksen, vil jeg rejse med min kone og mine børn. Men jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre, hvis jeg ender alene. Så må jeg tage på singlerejser – som i rejser for enlige. Jeg har nemlig set, at der findes en masse rejser for singler på Events4Singler.dk. Du kan selv se de fede singlerejser her.

Singlerejser for singler over 50 år

Der er heldigvis stadig nogle år, til jeg fylder 50 år. Og det er nu heller ikke fordi, disse singlerejser med Events4Singler udelukkende er rejser for singler over 50 år. Det er lige så meget rejser for singler 40+, som det er rejser for singler over 50 år.  

Nu undrer du dig sikkert også over, at jeg går og har sådanne dilemmaer, når jeg slet ikke har noget problem med at rejse alene, som det er nu. Men det skal jeg så forklare dig.

Som det er lige nu, synes jeg, det er enormt fedt at rejse alene. Det synes jeg, fordi det er så nemt at møde nye mennesker, når du er på egen hånd i et fremmed land. Og forhåbentlig bliver det ved med at være sådan. Jeg har bare alligevel en teori om, at det er nemmere at møde nye mennesker, jo yngre du er. Selvom alle kulturer er forskellige, og nogle er ekstremt nemme at komme ind på, så tror jeg stadig, at smalltalk bliver sværere med alderen. Og derfor tænker jeg, at singlerejser med Events4Singler er en oplagt mulighed for mig, når jeg fylder 40-50 år.

Singlerejser er min plan for fremtiden

Ikke mindst skal vi også huske på, at disse fede singlerejser også er en enormt god måde at møde nye mennesker på. Der er bestemt også noget modigt og lidt farligt ved at rejse alene sammen med andre danskere, du aldrig har mødt før. Det er sådan noget, jeg godt kan lide. Det er sådan noget, jeg søger på alle mine rejser. Så selvfølgelig skal jeg da på singlerejser. Det kan være, at jeg gør det, selv hvis jeg ikke ender som single. Selvfølgelig skal jeg stadig rejse med min kone og mine børn. Men en gang imellem kunne jeg da godt tage på en singlerejse eller to for at møde nogle nye rejsevenner. Sådan kan jeg stadig opleve det, som jeg oplever på alle mine rejser i dag. Jeg kan opleve det farlige ved at være alene, men uden at være helt alene, når det alligevel kommer til stykket.

0 votes