Fordele ved flexleasing i stedet for at købe en bil

Mand der kører bil

En bil er for mange mennesker en nødvendig investering for at få hverdagen med arbejde, møder og børn til at gå op i en højere enhed. Samtidig er der også nogle, der drømmer om at eje en helt speciel bil eller blot en dyre bil med mere plads eller bedre komfort. Uanset hvad du drømmer om i en bil, kan det være svært at finansiere drømmebilen. I Danmark er der en meget høj registreringsafgift, der gør det nærmest ufornuftigt at købe en luksuriøs bil, hvis du ser på det med økonomiske briller. Det betyder dog heldigvis ikke, at du behøver helt at opgive drømmen om den helt rigtige bil. Du kan nemlig finansiere brugen af drømmebilen ved hjælp af flexleasing.

Mange fordele ved flexleasing

Danmarks bedste flexleasing har mange gode fordele, der helt klart er værd at tænker nærmere over, hvis du er på udkig efter et nyt køretøj. Med flexleasing:

  • Skal du ikke købe bilen og dermed betale den høje registreringsafgift. I stedet kan du lease bilen i en bestemt periode til en lavere månedlig ydelse
  • Du kan lease bilen lige så længe, du vil
  • Du opnår et mindre værditab

Flexleasing gør det dermed muligt for dig at bruge den bil, som du drømmer om, men uden at du skal binde dig fuldstændig til den. I stedet betaler du kun for den periode, hvor du rent faktisk bruger bilen. Det er det, der gør flexleasing så smart og praktisk.

Når leasingaftalen udløber

Hvis du som privatperson gerne vil lease en bil, skal et såkaldt leasingselskab købe bilen og derefter leje den ud til dig. Allerede fra aftalens start har leasingselskabet bestemt en restværdi på bilen. Der kommer derfor ingen ubehagelige overraskelser for dig. Når du har brugt bilen i den periode, som leasingaftalen lød på og ikke fornyer den, er det din opgave at købe bilen af leasingselskabet og på den måde indfri restværdien. Du kommer derfor til at eje bilen uden en registreringsafgift. Det gør dine muligheder for at finde en potentiel køber til bilen i hele Europa større.

0 votes