Inspiration til firmafesten

Vi har alle brug for noget inspiration til den næste firmafest. I har måske holdt en firmafest hver eneste år, mange holder endda to om året, da de holder en julefest og så holder de også en sommerfest. Med så mange firmafester kan det nogle gange være svært at stadigvæk finde inspiration til firmaunderholdningen, så det vil vi hjælpe med i dette indlæg.

Sådan finder I underholdning til firmafest

De fleste starter med at gå på Google og søge, hvad de kan finde derude. Men nogle gange kan det være uhensigtsmæssigt, da du ikke nødvendigvis ved, hvad du leder efter. Men for mange ville dette være stedet at starte.

I kan altid overveje følgende ting:

  • Live musik
  • DJ med alle jeres yndlingsnumre
  • Standup
  • Tryllekunstner
  • Storyteller
  • Bugtaler

En storyteller minder på mange måder om en standupper, men adskiller sig på den måde, at det er historier med humor, dog uden at det er for at for jer til at grine konstant. Det er en spændende måde at få fortalt historier på, især fordi I kan vælge noget inden for jeres industri.

Tryllerier er også en anderledes performance, som man bliver utrolig nysgerrig på. Hvis du først har oplevet det, får du lyst til at have mere magi i jeres hverdag.

Spørg de ansatte hvad de kan lide

Den letteste måde at finde firmaunderholdning på er at spørge de ansatte, hvad de godt kan lide. Her kan I ikke spørge dem, hvad de gerne vil se, da de sjældent ved det, hvis de ikke har tænkt over det. Spørg i stedet for om de har set noget sjovt i fjernsynet, eller om de har hørt om andre, som havde en god firmafest.

Det er også en god idé at finde inspiration ved at spørge i ens netværk. Vi har en tendens til kun at bruge LinkedIn, når det kommer til alvorligere emner, men de fleste af os kan godt lide firmaunderholdning. Så folk vil glædelig fortælle, hvad de godt kan lide at se, hvis du bare spørger dem.

0 votes