Videovægge er kommet for at blive

Hvis du gerne vil gøre indtryk på deltagerne til dit næste event, så har du brug for en videovæg. Der er mange fordele forbundet med en videovæg, bl.a. at du kan vise en række forskellige informationer på den til dit event.

På den måde kan du bedre fortælle folk, hvad arrangementet handler om, hvor de finder information og lidt om jer selv. Selv hvis I kun vælger at vise et billede på en LED væg, så har det vist sig, at folk ofte stopper op og kigger på den. Du kender det sikkert selv, for når du ser et fjernsyn. Du tænker ikke over det, men pludselig har du set på det i 15 minutter. Du kan se det på børn, hvor dragende fjernsyn er.  Det samme gælder for os, når vi bliver voksne. Der er noget med de dragende farver, som får os til at holde bedre øje med budskabet.

Hvad kan du bruge en LED væg til

En videovæg er oftest den billigste og mest effektive måde at dele dit budskab med andre på. For 20 år siden var der høje omkostninger forbundet med en LED væg, men i dag er det noget, som alle virksomheder har råd til, når de holder et arrangement.

Det kan du bl.a. bruge en videovæg til:

  • Kommunikere dit budskab gennem video.
  • Bruge den som et skarpt banner med masser af farver.
  • Lave et mini-slideshow med jeres vigtigste pointer.
  • Dele jeres informationer på en måde hvor folk lægger mærke til det.

Det er klart, at når du benytter denne metode, er der langt større chance for, at folk husker hvem I er.

En LED væg kan bruges her

Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvornår og hvad I kan bruge en LED væg til. Typisk bliver den brugt til events, store konferencer, salgsmesser og lign.

Den er især god at have med salgsmesser, da I kan præsentere jeres produkter på en let og overskuelig måde for dem, som deltager. Det kan være vigtige informationer, eller en flot grafik som viser, hvem I er.

0 votes