Juice retreat i Marrakech var så lækkert

Den ultimative ferie er Juice retreat Marrakech

Leder du efter den perfekte ferie? Ferien der udskiller sig fra andre ferier og du bliver sat i fokus? Sidste år var jeg på den ultimative afslapningsferie Juice Retreat Marrakech i Marokko. Jeg kan ikke sige andet, end at jeg var simpelthen så tilfreds med min rejse sidste år i Juice Retreat Marrakech, så her kommer min anbefaling.

Rejsen starter i København

Dagen startede med en kold eftermiddag i København, senere på dagen skulle vi ud i lufthavnen og begynde på vores luksuriøse rejse til Juice Retreat i Marrakech. Josefine og jeg to tog metroen ud i Københavns lufthavn Kastrup, vi tjekkede vores bagage ind og spadserede siden gennem security og siden ud i vores gate. Flyrejsen gik til Marrakech fra København og tog ca. 4,5 timer. Da vi kom frem til lufthavnen i Marrakech, var der sørget for transport til og fra lufthavnen.

Syv overnatninger på fire stjernet Resort med fuld forplejning

Vi havde syv overnatninger på et luksuriøst fire stjernet resort med fuld forplejning.

Fuld forplejning gav os en fornemmelse af fred og ro, vi fik friskpresset grøntsagsjuice, der renser kroppen og giver gode næringsstoffer og så får man også en følelse af at kroppen bliver lettere, både fordi man slipper af med sit daglige stress, men også fordi de vitaminer, mineraler og antioxidanter supplerer kroppen og giver kæmpe energi boost og overskud.

Man får også lækre ansigtsbehandlinger i damp som renser og tager sig af huden. Massagen giver ro i krop og sind, den forkæler kroppen og giver meditation til hele sjælen.

De mange seværdigheder i Marrakech

Vi fik også muligheden for at tage ud og se byen i Marrakech. En virkelig smuk by med en befolkning på knapt 1 mio. mennesker. Josefine foreslog at vi skulle se noget af naturen og dyreliv, så vi besluttede os for at tage på kamel-safari, hvor vi fik lov til at sidde på en kamel. Vi fik desuden oplevet alle de seværdigheder som bliver anbefalet til turister at tage hen. Også fik vi taget en masse af billeder til vise til vores kære, samt lægge ud på sociale medier.  

Min klare anbefaling

Det har været en super god tur med masser af afslapning og ro, det er en tur jeg virkelig kan anbefale hvis du leder efter et sted hvor du kan slappe af i krop og sind, men samtidig få en smuk oplevelse i en flot by med masser af seværdigheder.

Tilbage til hverdagen med kæmpe energi boost

Da vi kom hjem igen til Danmark, var vores drømmerejse kommet til ende. Efter at have fået et kæmpe energi boost, kunne vi vende stærke tilbage til hverdagen igen.

Tak for en fantastisk tur på Juice Retreat Marrakech.

 

De afslappende og bedste hilsner

Stefan

0 votes