Maileg legetøj til børn

Bedårende mus og seje kostumer – træd ind i det fine Maileg univers

Maileg er et dansk brand med sans for æstetik og vaskeægte legeglæde. I 1999 blev Maileg etableret af Dorthe og Erik Mailil, og siden da er har de genkendelige kaniner, bunnies, mus og fine plakater været at finde på en stor del af landets børneværelser. Med sans for æstetik og design har Maileg fået en plads i mange børns hjerter.

Et eventyrligt legeunivers

Inspireret af eventyrernes forunderlige fantasiverden har Dorthe Mailil, som er kreativ direktør i Maileg, designet alt fra udklædningskostumer til krammeklare bamser og fine dukke-mus.

 

Mest kendt er Maileg nok for deres fine kaniner, bunnies og mus, som pynter på ethvert børneværelse. Det er muligt at tilkøbe tøj og møbler, så de fine dukke-dyr rigtigt kan blive leget med. Mange af bamser og dukke-dyrerne kommer desuden i fine æsker, som de kan bo i når der er ro. Disse æsker pynter på ethvert børneværelse, og vil gøre legen til noget helt særligt.

Plakater til indretning af børneværelset og fine kort

Udover det bedårende legetøj er det er det muligt at finde smukke plakater til børneværelset med motiver kendt fra de folkekære eventyr som prinsessen på ærten og Ole Lukøje fra Maileg.

 

Er man til de klassiske alfabetplakater er både Mailegs ’Yoga Alfabet plakat’ og ’Alfabet plakat med dyr og ting’ meget fine, og vil helt sikkert pynte på ethvert børneværelse.

 

Skal der bruges et fint kort til en særlig lejlighed uden at bruge halvdelen af gavebudgettet på bare kortet, er de søde kort fra Maileg et godt bud. Uden at gå på kompromis med kvaliteten koster kortene med de sødeste motiver fra 9 til 20 kroner. Med motiver som kaniner, bamser, elefanter m.m. vil kortet helt sikkert komplimentere den fineste gave.

Klædt ud til at besejre drager

Med Mailegs fine kostumer til børn er det let at blive draget ind i en eventyrlig fantasiverden som ridder eller prinsesse. Kostumerne er lavet til 4 til 6 eller 6 til 8-årige børn, og er udsmykket så fint at de er en ægte ridder eller prinsesse værdig. I en god kvalitet vil kostumerne også holde til den vilde leg, hvor der skal overvindes udfordringer, besejres drager og reddes prinsesser.

 

Den fine guld-tiara er prikken over i’et til prinsessekostumet, og prinsekronen er klar til at blive sat på hovedet af den modige ridder.

 

0 votes