Jeg skal da prøve det der flexleasing!

Hej derude! Hvis ikke I allerede har fået det at vide, så kan jeg fortælle, at jeg er hjemme i Danmark! I hvert fald for en stund. Hvor længe jeg bliver her, kan jeg ikke sige endnu, men så længe vejret er så godt her, kan jeg da næsten ikke nænne at tage tilbage til Sydafrika. Ej, der er skam en masse årsager til, at jeg lige er smuttet hjem. Mit hjerte er stadig i Sydafrika, men jeg kan lige så godt få det bedste ud af tiden herhjemme! Og hvordan skal jeg så lige få gjort det? Jeg skal da prøve det der flexleasing!

Flexleasing Audi til min indre drengedrøm

Jeg skal helt klart prøve flexleasing Audi og udleve min indre drengedrøm. Den hører nok ikke helt til på mine safariture i Sydafrika, men jeg har altid drømt om at køre rundt i min helt egen Audi. Nu hvor jeg lige skal bruge en bil, mens jeg er herhjemme, så er det da nødt til at være flexleasing af sådan en lækkerbidsken. Udfordringen har lidt været det der med, at jeg jo ikke ved, hvor længe jeg er hjemme. Derfor er vi da helt sikkert ude i leasing af bil og ikke købt. Men udover det skal jeg jo helst ikke være alt for bundet, hvis jeg pludselig skal af med den igen. Det vil da være det dummeste at betale penge for en bil herhjemme i Danmark, mens jeg tøffer rundt nede i Sydafrika.

Jeg har undersøgt mulighederne nærmere, og jeg er blevet klogere på Formula Leasings hjemmeside hvor der var en helt stor guide. Perfekt til en amatør som mig. I den guide stod der alle informationer, der er værd at vide i forbindelse med flexleasing og leasing af bil generelt. Hvis du også vil vide mere om flexleasing og leasing af bil generelt, kan du finde guiden på deres side. Du kan også blive klogere på flexleasing her: https://www.formula-leasing.dk/flexleasing/

Jeg fandt så ud af, at der er noget, der hedder sæsonleasing, eller minileasing er der også nogle, der kalder det. Sæsonleasing gør det muligt for dig at finde en løsning for leasing af bil over blot et par måneder. Perfekt løsning til sådan en som mig, der jo har det med at rejse med lidt kort varsel.

Flexleasing Audi for en kort periode

Måske forlænger jeg min flexleasing Audi aftale, hvis jeg nu ikke helt kan undvære den. Og selvfølgelig under det præmis, at jeg bliver i Danmark i længere tid, end jeg havde regnet med. I hvert fald skal jeg da prøve det der flexleasing, og det skal helt sikkert være flexleasing Audi. Det er måske lidt dyrt, men hva’ faaa’n. Det er jo ikke så tit, at jeg har mulighed for at køre rundt på vejene i Danmark. Så kan jeg jo lige så godt gøre det med stil. Og det er jo også kun for en vis periode. Så skal jeg nok vende tilbage til Sydafrika og skrive om mine oplevelser som ranger og på mine safariture. Det lover jeg.

0 votes