Nyt ur til smykkeskuffen? Se med her

Ure og smykker er det, der for de fleste fylder smykkeskuffen og som udgangspunkt skal fuldende stilen til den store fest, arbejdsdagen, skoledagen osv. Hos Hedegaard ure og smykker får du et udvalg af mange forskellige smykker og ure af flere forskellige brands. Du kan vælge netop det, der passer til din stil og dine ønsker. Men hvordan finder jeg lige det ur, der passer til min stil? Det må du nok spørge dig selv, men her får du nogle overvejelser, du kan gøre dig for at finde det rette ur. Det er gældende i forhold til:

  1. Urets brand
  2. Urets design
  3. Farver og kombinationer heraf på skive og remme
  4. Type af rem

Hvilket er fire vigtige punkter at have øje for ved valg af ur.

Ure af forskellige mærker

Der findes mange forskellige brands af ure såsom:

  • NORLITE
  • Obaku
  • Daniel Klein
  • Nordgreen Copenhagen
  • Og mange andre

Disse forskellige brands laver urene efter forskellige retningslinjer i forhold til opbygning og design. Nogle ure er eksempelvis med læderremme. Det er noget, du skal overveje i forhold til det, du finder mest komfortabelt, pænest og passende til din stil. Du kan derfor finde et ur, der er lavet af dit yndlingsbrand.

Designet er vigtigt at afstemme med krav og ønsker

Designet på selve urskiven er vigtigt at afstemme med krav og ønsker. Størrelsen er ret afgørende for designet, og det er meget individuelt, om der ønskes en stor eller lille urskive. Derudover skal du overveje, om du ønsker, at der skal stå tal på urskiven, eller der blot skal være streger i stedet for tal. Farverne på urskiven skal naturligvis også her tages i betragtning.

Remmens bredde er også ret afgørende for dens udtryk. Og valget heraf afhænger meget af dine præferencer i forhold til, hvad du finder mest komfortabelt og flottest.

Andre matchende smykker fuldender din stil

Hvis uret ikke er nok til at fuldende din stil, kan du også finde øreringe, halskæder, armbånd og andre lækre og stilfulde smykker, som kan hjælpe til at fuldende dit look.

0 votes