Smartphone reparation – Fix smart

Vi har alle prøvet det, at tabe vores smartphone. Nogen går i stykker andre gange er vi heldige og nøjes med et par ridser. Hvis uheldet er ude er du nød til at have et sted der kan reperer din smartphone, og de skal helst være til at stole på da, mange virksomheder bruger dårlige reservedele eller fjerner/glemmer at putte alle skruer ind i telefonen igen, det er to meget følsomme emner, derfor skal du altid finde et sted som har et godt ry. Her hos Safari Tur bruger vi selv iRepair, da de er lyn hurtige til at fixe en eks. skærmbrud eller andre problemer, som kan opstå.

Men hvad er egentlig de mest typiske skader der sker på smartphones som iPhone og Huawei

 

5. Højttaler reparation af iPhone og Huawei

På 5 pladsen har vi højttaler reparation af iPhone og højttaler reparation af huawei Det er reparationer som disse, der er kan være super irriterende, og som mange gange kan være årsagen til at man gå ud og investerer i en helt ny telefon, fordi man ikke ved at det er en simpel reparation, der skal udføres også fungerer din iPhone eller Huawei som ny igen. Grunden til at mange ikke tror det er noget der kan laves, ligesom fx. en skærm, er fordi det ikke er en synlig ting som vi konstant bliver præsenteret for, ligesom fx. en skærm eller bagsiden af telefonen er.

4. Lade stik af iPhone 5S

Der er ikke noget mere irriterende end et ladestik der ikke virker, uden strøm virker helten ikke, som et gammel ordsprog siger. Så her på 4 pladsen indtager reparation af ladestik af iPhone 5S

som den 4 mest brugte reparation hos forskellige udbyder af denne reparation. Er du i tvivl om hvad ladestikket på din iPhone er så kaldes det også lightning dock, og det er alts der du stikker dit ladekabel op i telefonens bund. Det sker ret tit, at der er to former for reparationer af denne del, den første og faktisk også mest udbredte reparation er faktisk noget så simpelt som en rengøring af stikket, det ses nemlig ofte at der er en masse skidt og lomme fnuller, der ligger sig i dette hulrum og blokere for din iPhone, så den ikke kan oplade telefonen.

3. iPhone 8 batteriet er også vældig udbredt

Man skulle nu tro okay, iPhone 8 er en af de nyeste skud på stammen inden for iPhones og den burde slet ikke være på listen, men faktisk er det sådan er iPhone 8’s batteri er så godt at batteriet er med på listen for at sige at iPhone batteriet i 2018 indtil videre ikke har haft mere en 2 klager over batteriet hvilket er fantastisk, og en super flot præstation, så udskift af iPhone 8 batteri har ikke været aktuelt endnu. Dog er batteri skifte af de gamle iPhone modeller som iPhone 4 og iPhone 5 stigende.

2. batteriskift af iPhone 5

Et batteriskift  af iPhone 5 er nummer to på listen, men det er også en af de nu ældste brugbare modeller af iPhone. Det sker ofte at batteriet på iPhone 5 bliver så slidt, at det skal skiftes i løbet af sin levetid. Slid på et batteri er helt naturligt og sker ofte efter to års tid at det er ved at være tid til at udskifte batteriet på sin iPhone. Men grunden til at batteriet kan blive slidt før tid kan skyldes at man er dårlig til at oplade batteriet. Se denne guide til hvordan du oplader dit batteri korrekt. Men hvis du skal have udskiftet dit batteri er det vigtigt at du gør det et, som sagt ordenligt sted, hvor de bruger batterier af høj kvalitet, du må forstå at dårlige batterier, kan være skadelige for dig og dine omgivelser, da et uægte batteri ikke bliver testet på samme måde som et orginalt batteri. Et uægte batteri kan eksplodere og forudsage katastrofale skader på dig og dine medmennesker.

1. Skærm reparation af iPhone 5,6,7,8

Så nåede vi endelig til første pladsen, her sniger sig ikke kun én vinder ind på den plads, nej hele 4 forskellige iPhones har indtaget pladsen om den gyldte og meget eftertragtet første plads. Det har simpelthen været så tæt at vi har måtte give 1 pladsen til alle fire modeller, da vi danskere som aldrig før taber vores telefoner og smadre dem. Det sker både helt almindelige mandage, men ofte sker det i weekenden, hvor man har indtaget lidt for meget alkohol.

Vi har derfor valgt at dele de fire første pladser op i fire dele

1,1 Skærm reparation af iPhone 5

En skærm reparation af iPhone 5 indtager en del af førstepladsen og det gør den altså både fordi den har været på markedet længe, men også fordi den stadigvæk har meget populær, og det sker altså at skærmen den går i stykker. Men heldigvis er mobil teknikkerne blevet så dygtige til at udfører reparation af skærm på iPhone 5. En iPhone 5 har faktisk modtaget flere uofficielle priser for at være en af de bedste telefoner på markedet, begrundet ud fra den store iPhone undersøgelse.

 

1,2 Skærm reparation af iPhone 6,7,8

Jeg har slået de sidste tre modeller sammen da det har nogenlunde samme statistik, det betyder altså at en reparation af disse iPhones er meget udbredt, men heldigvis kan en teknikker nemt fixe disse modeller, især reparation af iPhone 6 skærm, er simpel, det bliver værre med iPhone 7 og 8 da indmaden er mege teknisk, og kræver en erfaren reparatør.

 

 

 

 

 

0 votes