Speedbådscertifikat på en dag!

Jeg havde længe snakket med en kammerat om at vi skulle tage speedbådscertifikat – ikke fordi nogen af os har en speedbåd, men det kunne bare være fedt at have og det skulle være en sindssyg fed dag med en masse undervisning på vandet, og en masse sejlads.

Du kan selv bestille din plads på et hold til at tage speedbådscertifikat her på https://www.watergames.dk/.  Der er masser af muligheder og vi medgiver de bedste anbefalinger til Watergames for den super professionelle behandling og undervisning vi fik. Også var det bare en super fed dag på vandet med masser af sjov og spas – og selvfølgelig et nyt speedbådscertifikat. Det er bare at komme i gang og afsted over stepperne.

Speedbåd, kølvandsstribe

Vi fandt så en udbyder der passede med vores ønsker og var billig. Det var nemlig Watergames. Vi meldte os til og fik en bekræftelsesmail om at de glædede sig til at se os til kurset. På kurset var vi kun en håndfuld deltagere, så instruktørerne fortalte os at der ville blive masser af tid til at sejle – hvilket de fik ret i.

Vi fik først undervisning i et lokale, hvor vi blev sat ind i det meste af den basisviden vi skulle kende for at kunne manøvrere med en speedbåd. Efterfuldt af undervisning inden døre kom vi til det rigtigt sjove og vi skulle ud på vandet. Vi blev iført redningsveste også skulle vi ellers til sidste del af det speedbådscertifikat. Vi betalte kun 949,- kroner for en dags undervisning og sejlads også var vi begge ejere af et speedbådscertifikat. Med et speedbådscertifikat på vi selvsagt med speedbåde op til 15 meter, så det alt rigeligt til vores behov, da vi på stående fod ikke ejer en både men vi har overvejet at købe en fælles, og det skal man da også have når man har et nyt og friskt speedbådscertifikat.

 

Med et speedbådscertifikat fra Watergames blev vi rigtig godt klædt på til at kunne styre en speedbåd og det blev gjort meget professionelt med masser af undervisning om og i særdeleshed på havet. Derudover var der beståelsesgaranti, så vi ikke skulle være bekymrede over ikke at bestå. Det var en god detalje, så vi kunne både nyde sejladsen men også være seriøse omkring undervisningen og alt det vi skulle vide. Det gav bare mulighed for at sænke skuldrene og fokusere på læring og at have det sjovt samtidigt.

 

 

Watergames holder rigtig mange kurser og der var derfor god plads til den enkelte aspirant følte vi. I og med at der bliver holdt mange kurser var det heller ikke noget problem at finde en dag hvor det passede os. Vi valgte en fredag da det passede os begge efter arbejde og det kunne være en fed måde at styrte ind i weekenden på. Jeg kan kun medgive de bedste anbefalinger til Watergames efter vores kursus, og nu mangler vi bare en speedbåd til at vise vores nye speedbådscertifikat frem i, men mon ikke det kommer, vi er begge i hvert fald meget glade for ideen.

0 votes