Valget af høretelefoner

Der er en masse faktorer der er værd at tage med når du skal vælge dine næste høretelefoner. Skal de være trådløse?, Skal de omslutte ørene som høreværn?, Skal de sidde særligt godt fast? Skal de kunne lukke udefrakommende lyd ude? Og der er sikkert endnu flere faktorer.

Hvis du skal bruge dem rigtig meget i løbet af dagen kan jeg anbefale at købe nogle der omslutter ørene. De er større og ikke lige til at have i lommen som små høretelefoner. De er dog skånsomme overfor øregangene og behagelige at have på. De store høretelefoner der omslutter ørene er ofte dyrere end de små in-ear høretelefoner, hvilket et aspekt der også skal tages med i købet.

 

Du finder et bredt udvalg af høretelefoner hos Hvidevarebanditten og helt sikkert også nogle der passer til dig.

Høretelefoner

I forholdt til om høretelefonerne skal være trådløse, skal du overveje at du både kan få de små in-ear-høretelefoner og de store hørebøffer som trådløse. De store vil jeg mene er mere behagelige, hvis de bruges i længere tid og de er mere skånsomme overfor trommehinderne da lyden kommer længere fra trommehinderne end på de små in-ear høretelefoner. De små in-ear høretelefoner kan efter min bedste overbevisning, over længere tid være irriterende i ørene.

 

De store høretelefoner der er trådløse skal oplades, men har typisk en lang batteritid på omkring 30 timer alt efter lydstyrke. Denne mængde af batteritid kan give strøm til flere dage alt efter hvor lang tid du bruger dem. Der medfølger også en taske til at opbevare dem i og transportere dem, så de ikke blive beskadiget. Ved de trådløse høretelefoner er det en god ide at oplade dem helt ved hver opladning, da denne behandling giver en længere levetid på batteriet og volumen på batterier maksimeres.

Dine høretelefoner bruger mere strøm jo højere du skruer op for lyden, så du kan både forlænge batteritiden på høretelefonerne og skåne dine ører ved at skrue et par niveauer ned.

Høretelefoner til forskellige formål

Hvis du skal bruge høretelefonerne til træning kan jeg anbefale nogle trådløse træningshøretelefoner der er af in-ear typen. De er ultra lette og du har en fornuftig lyd, og de sidder godt fest. De er gode at løbe, cykle eller ro med på. Der sidder en bøjle som er lige til at sætte rundt om øret, så høretelefonerne bliver holdt på plads.

Hvis du skal bruge dem til aktivitet eller arbejde hvor det er vigtigt du kan lukke lyden ude, er det muligt at anskaffe sig et par hørebøffer der sluttet tæt om ørene og kan slås til at skabe et lydfelt omkring ørene der blokere for støj og larm.

 

Hvidevarebanditten lagerfører og forhandler et bredt udvalg af høretelefoner til enhver pengepung, så der skulle også være gode muligheder for at du kan finde et sæt til lige netop dine behov.

0 votes