Tag et speedbådskørekort i selskab med venner

Måske har du i længere tid gået og overvejet at få dig et speedbådscertifikat uden rigtigt at kunne tage dig sammen til at få det gjort? Nu er foråret snart på vej, og det er derfor en god mulighed for at komme ud i naturen og prøve kræfter med en speedbåd. En oplagt idé kunne være at tage på en fælles tur, hvis du kan overtale kæresten, vennerne eller nogen fra familien til at dele oplevelsen med dig.

Du kan tage dit speedbådscertifikat i København gennem https://speedbaadsskole.dk/, hvor både den teoretiske og praktiske undervisning foregår i og tæt på Københavns Havn.

Sådan foregår det i praksis

Når du tager et speedbådskørekort, er kurset opbygget ligesom mange andre kurser, der består af både en teoretisk og praktisk del:

  • Få en teoretisk grundforståelse – du bliver klædt grundigt på inden du skal ud og prøve dine evner af i praksis. Du lærer bl.a. om bådens opbygning, får en teknisk forståelse for motor, lærer at orientere dig i en havn med mange forbipasserende både og lærer at tage din forholdsregler i forskellige vejrforhold.
  • Afprøv din viden i praksis – kursuslokalerne befinder sig lige op ad Københavns Havn, og der er derfor ikke lang til den nærmeste øvelsesbane. Du får hurtigt afprøvet din teoretiske viden i praksis og i selskab med din underviser får du de nødvendige værktøjer til at håndtere en sejltur på egen hånd.

Få en hyggelig københavnertur ud af det

Når du tager dit speedbådskørekort i København, er det en oplagt mulighed for dig, der bor længere væk, at tage en forlænget weekend i storbyen i selskab med kæresten, familien eller vennerne. Sammen kan I tage kurset i løbet af enkelt dag (max 8 tilmeldte), og den resterende tid kan I bruge på restaurantbesøg, en tur i tivoli eller shopping.

Et speedbådskørekort kan også være en oplagt gaveidé til manden eller kvinden, der har det hele, men som måske alligevel savner lidt eventyr i sin hverdag. I kan få en fælles oplevelse, der giver jer gode minder at se tilbage på.

0 votes