Vil du også prøve landevejscykling af? Sådan starter du!

Landevejscykling er en hip sportsgren netop fordi du kommer ud i naturen og mærker vinden, og så kommer man også hurtigt vidt omkring og får set en masse ting og steder som man ikke ville have oplevet under normale omstændigheder. Men det kan være svært som nybegynder at vide hvilket slags udstyr der er relevant for dig som landevejscyklist, og derfor har vi strikket en lille guide sammen til dig som gerne vil igang med landevejscykling, men som er nysgerrig efter at vide hvilket udstyr der skal indkøbes inden den første tur!

Hvilket udstyr SKAL du have?

  • Cykelbukser: Cykelbukser med en pude i er et absolut must-have når du bevæger dig ud i denne sportsgren. Puden i cykelbukserne gør nemlig at du kan sidde langt mere behageligt på din cykel og dermed også være i stand til at cykle de lange distancer som landevejscyklingen kræver.
  • Drikkedunk: Drikkedunk er ligeledes et vigtigt punkt når du skal bevæge dig ud på de længere tur. Du skal nemlig huske at drikke masser af væske så du ikke dehydrerer ude på vejene.
  • Cykelhjelm: Man kommer ikke udenom cykelhjelmen i cykelsportens verden, og landevejscykling er bestemt ingen undtagelse.
  • Lappegrej: Man ved aldrig hvornår uheldet er ude og man pludselig står langt væk hjemmefra med en punkteret cykel som man ikke kan få transporteret hjem. Husk derfor at køb et lille lape-kit i din lokale cykelbutik, således at du altid kan reparere din cykel.
  • Telefon: Det vigtigste er selvfølgelig, at du har din telefon med så du kan komme i kontakt med nogle i tilfælde af at du ikke kan lappe din cykel eller er kommet til skade.

Køb en god cykel til din landevejscykling

En god cykel er helt essentiel for din oplevelse og din komfort på de snoede veje, så her skal du virkelig sætte dig ind i hvilke modeller passer bedst til dig. Time2bike har for eksempel et stort udvalg af Trek cykler som rummer modellerne Trek X-Caliber 8, Trek Procaliber og Trek Roscoe der alle er fantastiske på hver deres måde og samtidig er i super høj kvalitet. 

0 votes