Gør frikvarteret bedre med Yumbox

Hvis du tænker tilbage på frikvarterne i din skoletid, hvad er det så, der kommer frem i dine erindringer? Er det måske den dengang 50 meter høje tarzanbane? Er det nærmere følelsen af mudder i dine gummistøvler, når der blev leget vandkamp? Eller er det måske så simpelt som duften af rugbrød og følelsen i at stikke tænderne i de slatne agurkeskiver, der prydede din leverpostejmad?

Der ville nemlig ikke være noget unormalt i din opvækst, hvis du levede af leverpostej og spegepølse, mens dine forældre brokkede sig over deres kræsne børn.

Sandheden er bare den, at børn har brug for en lækker og nærende kost, og det kræver nogle gange lidt nytænkning fra forældrene.

Det forstår de hos Yumbox, der laver sjove og praktiske madkasser, som appellerer til både børnenes appetit og deres kreativitet.

Aldrig mere slatne agurker

Noget af det der får en Yumbox madkasse til at skille sig ud fra mængden, er nemlig dens praktiske design. Når først dit barn er nået til spisetid, så har det oftest allerede været i skole i flere timer. Det er ikke optimalt, hvis du vil bevare friskheden og den gode smag i deres frokost.

Grønsager holder sig nemlig ikke så godt, når de bliver opbevaret oven på en leverpostej ved stuetemperatur. Frugter bliver desuden stødte i bunden af skoletasken, og uden en god lille æske kan du godt glemme alt om en lille proteinsnack som for eksempel små nødder.

Derfor har Yumbox fået den smarte idé at lave en madkasse med rum. På den måde kan du holde alle dele af frokosten adskilt, indtil det rent faktisk er spisetid.

Tid til sjov og leg

Udover selvfølgelig at være den tid på dagen hvor dit barn spiser sin frokost, så er frikvarteret dog også til, for at dit barn kan få lov til netop at være barn og lege.

Også det lægger man op til her, for når man løfter låget af æsken, ser man flotte farverige mønstre og dyremotiver, der kun kan have en inspirerende effekt på børn og barnlige sjæle.  

0 votes