Mangler du et filter til Genvex ventilationsanlæg?

Hvis du sætter pris på et godt indeklima i dit hjem, er det en rigtig god ide at se nærmere på et ventilationsanlæg. Du kan blandt andet få meget glæde ud af et Genvex anlæg, hvor et Genvex filter sørger for at rense luften i din bolig. På den måde bliver indeklimaet bedre, idet de skadelige partikler bliver fjernet. Derudover hjælper et filter med at holde fugt ude, ligesom at CO2-udslippet i boligen reduceres. Der er derfor gode fordele at hente ved at få fat i et ventilationsanlæg.

Vælg det rigtige Genvex filter til dig

Filter til genvex ventilationsanlæg findes i flere variationer. Hvilket filter, du bør vælge, afhænger derfor af din situation, og hvad du ønsker i et filter til genvex. Du kan blandt andet få:

  • G4 filtre
  • F7 filtre

G4 er et mere groft Genvex filter, idet det filtrerer større støvpartikler, som du kan se med det blotte øje. Derimod fungerer et F7 filter ved at filtrere de små og finere partikler fra for eksempel røg eller udstødning. Det er en god ide at købe F7 filtre til genvex, hvis en i din husstand lider af høfeber eller pollenallergi. På den måde er der større chance for, at den luft, der kommer udefra fra for eksempel et åbent vindue, også er fri for pollen.

Du skal altså overveje at investere i et ventilationsanlæg, hvis du gerne vil have et bedre indeklima og indånde luft, der i høj grad er renset for skadelige partikler.

Sådan udskifter du dit filter

Det er en god ide at efterse dit Genvex filter løbende for at opnå den mest optimale drift. Hvis filtret ikke kan mere, skal du udskifte det frem for at vaske eller støvsuge det. Det er dog ikke noget problem, hvis du selv vil skifte filtret. Det er nemlig let. Som det første skal du slukke for anlægget og åbne lågen. Herefter fjerner du de brugte filtre og støvsuger anlægget godt for at fjerne støv deri. Derefter sætter du de nye filtre i, men husk at kontrollere at de nye filtre slutter til og vener rigtigt.

0 votes