Sådan bliver du grønnere

Det er ikke kun dine føde- og dagligvare, som du kan handle økologisk og bæredygtigt. Det gælder også for alt slags tøj, der findes. 

Næsten alt tøj kan købes økologisk og bæredygtigt, så der er altså ingen undskyldning at komme efter. 

Alternativ løsning til alt du bruger

Det kan være svært at forstå, at alt det du bruger har et bæredygtig og økologisk alternativ. Det kan både være din tandbørste, som ofte vil være lavet af plastic. De laves nemlig i bambus nu, hvilket er en god og bæredygtig løsning. Du kan endda vælge at bruge en menstruationskop i stedet for tamponer og bind, da dette også er en økologisk og bæredygtig løsning. Derudover kan du endda finde sokker, som er bæredygtige. Sokker er noget vi alle sammen bruger, og sammen med vores undertøj er det det tøjstykke, vi skifter og bruger mest. Derfor kan det være en super smart ide at investere i nogle bæredygtige sokker, da det altså vil skåne klimaet – læs mere om økologiske sokker her

Sjov måde at bruge dine sokker på

Hvis du ikke har fået fat i nogle bæredygtige sokker endnu, så kan du altså også vælge at gøre noget lidt anderledes – nemlig sammensætte alle ens singlesokker, som mangler sin partner. 

Vi kender alle det med, at sokker nemt forsvinder i vasken, og derfor står mange af os tilbage med en masse singlesokker, som ikke har en partner længere. Løsningen her er selvfølgelig normalt, at vi går efter et andet par sokker. Hvis du derimod prøver at være så bæredygtig som mulig, så kan du snildt sammensætte ens singlesokker med hinanden, også selvom de ikke ligner hinanden. Hvis du dog ikke ønsker at flashe forskelligfarvede sokker, så kan du benytte sig af dette trick, når du har støvler og lange bukser på. På denne måde kan ingen altså se, at du har forskellige sokker på. Dette er altså en bæredygtig læsning, idet du bruger, alt du har. 

Gør hvad du kan 

Når det kommer til bæredygtighed og økologi, så er det vigtigt at huske på, at selv de mindste ting gør en forskel. Så bare gør hvad du kan. 

0 votes