Transport af dyr – Zoo og privat

Er du interesseret i at få transporteret dyr til og fra zoologiske haver, er det lovpligtigt at en repræsentant fra Fødevarestyrelsen dukker op. Dette gælder når dyre transporten skal foregå fra Danmark til et andet land, og det er meget relevant at vide ift. dyretransport til zoo. Dyrene bliver tilset af repræsentanten fra Fødevarestyrelsen og dyrenes papirer bliver klaret. Når dette er på plads, er dyrene klar til at blive transporteret – enten være til vands eller i luften.

Lastbilstransport af dyr

Når transporten af et levende dyr via lastbil strækker sig over 8 timer, er det påkrævet, at det givne køretøj bliver synsgodkendt. Dette er såvel lovpligtigt og det bliver naturligvis overholdt hos N.A.Nissan, som er et top sikkert valg. Dette gælder for et bredt udvalg af dyr, som vejer over 40 kg. Heriblandt kvæg, grise, heste, geder, får mv.

Der udstedes 2 former for udstedelsescertifikater; Èt til transport af dyr på op til 8 timer og et andet til transport af dyr på over 8 timer.  

Hvis en transport er længere end 8 timer, så gælder nogle helt andre krav under transporten, som skal være opfyldt. Kravene om størrelse, mængden af foder, evt. skillevægge, vandtilførsel samt ventilation bliver overhold hos N.A. Nisse, som endvidere sørger vi, at transporten altid foregår i overensstemmelse med de gældende krav til transport af dyr.

Transport af kæledyr

N.A. Nissan klarer – som nævnt foroven – også transport af kæledyr. Det gælder altså transport af alle slags hunde, katte, fugle, krybdyr, padder, tropiske akvariefisk, kaniner, marsvin, hamstere mv. 

Kæledyrsforordningens regler gælder kun for ovenstående dyr og gælder derfor ikke for andre. Hvis man altså betragter andre dyr som kæledyr, så betragtes dette dyr/disse dyr som officielt ikke som kæledyr. 

Vi kan anbefale dig dette firma, da det vil skabe trygge rammer for både dig og dyrene. Det betyder meget, at man som kunde kan mærke den sikkerhed. Det må man sige, at firmaet lever op til. Så vi vil guide dig til at vælge N.A.Nissan, hvis du føler, at denne guide lever op til dine ønsker, når det vedrører transport af dyr.

0 votes